Voorjaar is begonnen!

By 18 april 2017Uncategorized

Het voorjaar is begonnen en wat voel ik me blij als de zon schijnt, heeft u dat nou ook?

Deze week realiseerde ik me dat ik een leuk leven heb, maar hoe is dit nou zo gekomen?

Ik heb meer dan 20 jaar als juf in het speciaal onderwijs gewerkt. Ik werkte vooral met leerlingen met een laag niveau; kinderen die in het gewone onderwijs niet terecht kunnen omdat hun IQ en gedrag niet de norm haalde. Voor deze kinderen zette ik me in. Ik keek altijd naar mogelijkheden en dacht niet in beperkingen. Ik heb dit jaren met plezier gedaan.

Toch haalde ik de laatste jaren steeds minder voldoening uit mijn werk en beperkte die muren en de regels van de school mij enorm. Maar wat ga je doen als je al jaren hetzelfde doet?

Door een lifestyle event ben ik bij Beyuna terecht gekomen. Ik bekeek wat ze daar deden en dacht direct dit is iets voor mij!
Ik ben gestart als distributeur bij Beyuna en heb na een paar maanden mijn baan als leerkracht opgezegd. Dat is best een stoere beslissing als je weet dat mijn man net zijn baan was kwijtgeraakt. Maar dit was het moment dat ik echt voor mezelf koos en geloofde in het concept van Beyuna. Soms moet je in het leven springen!

Mijn werk bestaat uit netwerken; ontmoeten, verbinden, inspireren en samenwerken. Laat dit nou net iets zijn wat als een jas bij mij past. Mijn jarenlange ervaring als juf waar ik veel geleerd heb over mensen en hun gedrag, komt mij dagelijks goed van pas. Mijn positieve en enthousiaste houding helpen mij een succesvolle business op te bouwen.

Netwerkmarketing 2.0 is niet “eng”, het is een hele mooie mogelijkheid jezelf te ontplooien en voor financiële vrijheid te gaan. Het past prima in onze nieuwe economie. Een economie waar sociale media een belangrijke rol speelt en waar internet verkoop niet meer weg te denken is.

Bent u ook toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je het werken voor een baas zat? Graag u eigen tijd indelen? Wanneer is dan het moment om die verandering in te zetten?

Het is altijd lastig om het roer om te gooien maar wilt u, net als ik, ook een andere uitdaging en meer financiële vrijheid dan wordt het tijd om uit je comfort zone te stappen en je te laten informeren wat de mogelijkheden zijn die Beyuna te bieden heeft.

Ik ben op zoek naar enthousiaste mensen die openstaan voor verandering en samen met mij een gebruikersmarkt kunnen aanzetten.
Een passief inkomen, goede scholing, zelfontplooiing, zelfstandig ondernemen, hoogwaardige producten en een leuke samenwerking liggen op je te wachten.

Meer tijd om van deze zomer van de zon te genieten!

Leave a Reply